DESIGN OD KUCHNI z Novy – inauguracja cyklu szkoleń firmy Comitor - 30.05.2017

DESIGN OD KUCHNI z Novy – inauguracja cyklu szkoleń firmy Comitor - 30.05.2017

O kliencie:
COMITOR to importer kontraktowych zlewozmywaków z akcesoriami, baterii kuchennych i systemów sortowania odpadów niemieckiej marki BLANCO, okapów kuchennych BEST i NOVY oraz urządzeń KÜPPERSBUSCH klasy premium. Specjalizuje się w wyposażeniu kuchni i gastronomii. Laureat prestiżowych konkursów, takich jak Diamenty Forbes’a, Gazele Biznesu, Solidna Firma, a jej produkty są wyróżnione nagrodami, m.in.: iF Product Design Award, Dobry Design czy RedDot Design Award.

Zakres działań:
Do naszych zadań należały opracowanie koncepcji wydarzenia. Przygotowanie strategii komunikacji oraz kompleksowe działania z zakresu organizacji eventu. Agencja OKK! zajęła się komunikacją wizualną, zadbała również o zaproszenie gości. Do zadań OKK! należało zapewnienie cateringu, przygotowanie tekstów PR i zapowiedzi eventu oraz promocja wydarzenia w mediach, następnie relacje po spotkaniu, a także monitoring mediów.

Relacja:
30 maja 2017 r. architekci i projektanci wnętrz wzięli udział w pierwszym szkoleniu z cyklu DESIGN OD KUCHNI zorganizowanym przez firmę Comitor. Sekrety nowoczesnej, cichej i skutecznej wentylacji belgijskiej marki NOVY przybliżył uczestnikom jej przedstawiciel Christof Jochems. Gość Specjalny Michał Mazur opowiadał o tym, jak będzie wyglądała kuchnia przyszłości.

Spotkanie w nowoczesnym showroomie firmy Comitor mieszczącym się w warszawskiej Domotece zapoczątkowało cykl szkoleń dla architektów - zainteresowanych poszerzaniem swojej wiedzy o wzornictwie i najnowszych kuchennych technologiach. Christof Jochems, Manager Eksportu NOVY opowiadał o pionierskich rozwiązaniach firmy w dziedzinie wentylacji kuchennej oraz unikalnej technologii tłumienia dźwięków i zasysania obwodowego, które podnoszą komfort gotowania. Goście spotkania mieli okazję osobiście przekonać się, jak pracują wyciągi tej marki oraz poznać ich zalety. Michał Mazur, znany trendwatcher, dziennikarz, nomada, każdego roku odwiedzający ponad 20 targów i konferencji o designie w różnych zakątkach świata, opowiadał o kuchniach niedalekiej przyszłości. Prognozuje, że będą one wyposażone w najnowsze technologie, a do tego nastawione na przetwarzanie odpadków organicznych oraz na wytwarzanie żywności. Gospodarzem spotkania była firma Comitor, Robert Walter – Członek Zarządu marki przywitał zgromadzonych i zapowiedział kolejne spotkania z cyklu DESIGN OD KUCHNI. Najbliższe odbędzie się we wrześniu br.

Cette proximité immédiate a en outre, permis un fort développement des interactions entre activités universitaires, cliniques et de recherche. Chaque année, la Faculté de Médecine inscrit environ 2000 étudiants. Elle leur assure une formation complète de la sortie du secondaire jusqu'à la thèse de cialis http://www.cialisgeneriquefr24.com Docteur en Médecine.