logo okk

Lunch z Gwiazdką w Rozbrat 20

O wydarzeniu

Cenieni architekci i przedstawiciele mediów mieli okazję spotkać się w jednym z nielicznych miejsc w Warszawie, wyróżnionym prestiżową gwiazdką Michelin. To niesamowite wyróżnienie dla restauracji Rozbrat 20 i Daniela Pawełka (właściciela Ferment Group), to dowód na ciągły rozwój i nieustanne dążenie do perfekcji, oceniane według pięciu uniwersalnych kryteriów: jakość produktów, mistrzostwo technik gotowania, harmonia smaków, osobowość kuchni i spójność całego menu.

Gościem specjalnym wieczoru była Ewelina Moszczyńska autorka projektu wnętrza. Rozbrat 20, która podzieliła się historią współpracy oraz inspiracjami, które kierowały jej wizją.

Kolejnym wyjątkowym gościem był Bartosz Szymczak, szef kuchni, którego kulinarna podróż przez Wielką Brytanię, Azję aż po Polskę, dodała niepowtarzalnego smaku i charakteru jego daniom. Wczoraj mieliśmy okazję posłuchać na żywo o jego pasji oraz o współtworzeniu tego unikatowego miejsca.

Punktem kulminacyjnym była oczywiście degustacja menu autorstwa Bartosza, które zachwyciło wszystkich zgromadzonych.

Zakres działań

Do zadań agencji OKK! PR należała kompleksowa organizacja wydarzenia. Wymyśliliśmy koncepcję eventu, pozyskaliśmy partnerów. Zaprosiliśmy gości: w tym architektów, dziennikarzy, gości specjalnych.  Odpowiadaliśmy za foto i wideo relację. Wydarzenie prowadziła właścicielka agencji OKK! PR Olga Kisiel-Konopka

Efekty:
W wydarzeniu uczestniczyło ponad 30 gości.