14 listopada 2019 r. w kulinarnej przestrzeni poznańskiego Spotu pojawiły się znane pracownie z całej Wielkopolski, poszukujące wiedzy o rozwiązaniach technologicznych i nowościach produktowych firm Comitor i Cosentino. Przygotowane prezentacje przybliżały zebranym trendy obowiązujące w nowoczesnych kuchniach, a gościem specjalnym spotkania był znakomity kucharz Aleksander Baron.
Spotkanie uświetnił live cooking w wykonaniu Aleksandra Barona. W towarzystwie wielkoformatowych powierzchni Dekton i konglomeratów kwarcowych Silestone, kucharz przygotował dla gości zapiekanego sandacza w bulionie oraz deser z wędzonym bałtyckim bursztynem.
Do zadań agencji OKK! należała kompleksowa organizacja eventu. Pozyskaliśmy patronat medialny cenionych mediów z branży wnętrzarskiej. Zaprosiliśmy również gości, w tym architektów. O spotkaniu komunikowaliśmy w mediach.
Efekty:
W wydarzeniu uczestniczyło 40 architektów. Zapowiedź i relacja z wydarzenia na szeroką skalę publikowana były w mediach branżowych – ukazało się ponad 40 publikacji.